Η ARIA παρουσιάζει τα νέα της μενού για το 2024

Γάμος – Βάπτιση – Σερβιριστό μενού – Finger food cocktail party – Kids party – F&L stand – Bar stories

Για πολλούς και καλούς φίλους, για έναν στενό κύκλο λίγων και εκλεκτών, για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Όποια και αν είναι η αφορμή και το ύφος της εκδήλωσης σας, στα νέα μενού μας θα βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς.

Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, executive chef μας, έχει σχεδιάσει από κοινού με την ομάδα των ειδικών της Aria, μια ολοκληρωμένη σειρά προτάσεων η οποία μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα, όλα τα είδη των εκδηλώσεων. Μενού δημιουργικά αλλά και διαδραστικά, με εικόνες, δημιουργικό στήσιμο & θεματικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Και για εσάς που αναζητάτε μία εντελώς tailored εμπειρία, ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος θα σχεδιάσει το μενού που σας αντιπροσωπεύει απόλυτα, εκείνο που ανταποκρίνεται πλήρως στο ύφος και τις ιδιαιτερότητες της δικής σας εκδήλωσης.

Καλώς ήλθατε στην Aria Fine Catering!

H ομάδα της ARIA, μπροστά και πίσω από τη σκηνή. Oι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για τη διασφάλιση της ποιότητας της εκδήλωσής σας. Κάποιους τους γνωρίζετε ήδη, κάποιοι άλλοι είναι οι “αφανής ήρωες” όπως μας αρέσει να τους αποκαλούμε! Από την κουζίνα μας: Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, Τάσος Κροκόδειλος, Μάριος Χέρνεκ,  Μαριάνθη Δελόγλου. Από το τμήμα πωλήσεων: Γιώργος Σάρλος, Ιωάννα Μιχελή.  Από το τμήμα operation: Βασίλης Τσιγωνάκης, Νεφέλη Τσακίρη, Ρία Αρβανιτίδου. Από το δημιουργικό τμήμα: Ισμήνη Κιμιωνή, Όλια Παΐζη