Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Από το 2010 μέχρι και σήμερα, είμαστε επίσημοι συνεργάτες catering του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, του σύγχρονου αυτού χώρου πολιτισμού, καλλιτεχνικής δημιουργίας και κοινωνικής ανάπτυξης. Στα πολυτελή foyer, στα αίθρια, στους κήπους και στους συνεδριακούς του χώρους, έχουμε διοργανώσει με επιτυχία, αμέτρητες εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου όπως παγκόσμια συνέδρια, εκθέσεις, cocktails, gala dinners, coffee & lunch breaks, προσφέροντας στους εκάστοτε διοργανωτές, συνέδρους και καλεσμένους, υψηλές παροχές υπηρεσιών σε συνδυασμό με μοναδικές γευστικές απολαύσεις.

Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Από το 2019 είμαστε επίσημοι συνεργάτες catering,
έχοντας αναλάβει τη διαχείριση και λειτουργία
του εστιατορίου των καλλιτεχνών (Green Room) και του Liquid Sky, ενός ιδιαίτερου, αρτιστίκ χώρου που κινείται στα όρια μεταξύ bar και φουαγιέ, ενός σημείου συνάντησης λίγο πριν και λίγο μετά την παράσταση, τη συναυλία ή την έκθεση, εντός της Στέγης.

H Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση είναι το μέρος όπου
ο σύγχρονος πολιτισμός συναντά την αισθητική και την επιστήμη. Εκεί όπου οι θαρραλέοι, ανήσυχοι και τολμηροί Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες βρίσκουν τα μέσα να προβάλλουν τη δουλειά τους, αλλά και ένας τόπος όπου πυροδοτούνται συζητήσεις για τα σημαντικά που δεν είναι αυτονόητα.

Μάθετε περισσότερα για τις δράσεις της στο onassis.org

Γαλαξία 2

Από το 2019, παράλληλα με τις δραστηριότητές μας
στο Green Room, υπό τη διαχείρισή μας βρίσκεται
και το εστιατόριο των γραφείων της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.Το εστιατόριο PANO που βρίσκεται στον 4ο όροφο
του κτιρίου της Γαλαξία, είναι το μέρος όπου συμβαίνουν αναπάντεχες συναντήσεις και γεννιούνται οι πιο δημιουργικές ιδέες.

Γαλαξία 2, Αθήνα

Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΩΚΚ)

Aπό τον Μάρτιο του 2021 έχουμε αναλάβει τη διαχείριση του κυλικείου στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΩΚΚ) με το brand name ΑRIA CANTINA.

Για περισσότερα από 30 χρόνια, το Ίδρυμα Ωνάση επενδύει στη ζωή χιλιάδων ασθενών και των οικογενειών τους, αλλάζοντας το τοπίο της ιατρικής στην Ελλάδα. Κατασκεύασε και δώρισε στο ελληνικό Δημόσιο, το πρότυπο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΩΚΚ) και συνεχίζει το κοινωφελές έργο στην υγεία με το Ωνάσειο Εθνικό Μεταμοσχευτικό Κέντρο (ΩΕΜΕΚ), απαντώντας σε μια επείγουσα ανάγκη της κοινωνίας για την ανάπτυξη του τομέα των μεταμοσχεύσεων στην Ελλάδα. Το έργο αναμένεται να παραδοθεί στην ελληνική Πολιτεία το 2024.

Λεωφ. Συγγρού 356, Καλλιθέα

Olympic Shipping & Management S.A. της Ναυτιλιακής εταιρείας του Ιδρύματος Ωνάση

Από το 2021 έχουμε αναλάβει τη διαχείριση του εστιατορίου – κυλικείου προσωπικού της ναυτιλιακής εταιρείας του Ιδρύματος Ωνάση.

Από το 1975, συνεχίζοντας το όραμα του Αριστοτέλη Ωνάση, η εταιρεία Olympic Shipping and Management S.A. διαχειρίζεται έναν υπερσύγχρονο στόλο πλοίων επανδρωμένων κυρίως από Έλληνες αξιωματικούς. Αυτό που ξεκινάει ως αγώνας στις θάλασσες όλου του κόσμου επιστρέφει στην ελληνική κοινωνία ως επένδυση στην υγεία, τον πολιτισμό και την εκπαίδευση, μέσα απο τις δράσεις του Ιδρύματος Ωνάση.

Στόχος μας, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των 130 εργαζομένων, με την καθημερινή παροχή ποιοτικού σπιτικού, φρεσκομαγειρεμένου φαγητού.ε

Ζεφύρου 8, Παλαιό Φάληρο

Athens Metropolitan Expo Εκθεσιακό κέντρο

Από το 2009 έχουμε αναλάβει τη διαχείριση και τη λειτουργία των δύο εστιατορίων δυναμικότητας 170 θέσεων έκαστο – εντός του Athens Metropolitan Expo, του μεγαλύτερου Εκθεσιακού Κέντρου της Αθήνας. Με την υπηρεσία Deli booth Delivery  και μέσα από έναν premium κατάλογο εδεσμάτων, παραδίδουμε τα προϊόντα μας, καθημερινά, στον εκθεσιακό σας χώρο

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», Σπάτα Αττικής

Ποσειδώνια Διεθνής Έκθεση Ναυτιλίας

Από το 1998 είμαστε οι επίσημοι συνεργάτες της Παγκόσμιας Ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια», που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στη χώρα μας, προσφέροντας άριστη ποιότητα υπηρεσιών σε χιλιάδες εκθέτες και καλεσμένους.

Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση εκδηλώσεων εντός του Εκθεσιακού Κέντρου Metropolitan Expo, και σε επιλεγμένους χώρους, εκτός.

Με την υπηρεσία “Deli booth delivery και μέσα από έναν premium κατάλογο εδεσμάτων, παραδίδουμε τα πρόίόντα μας, καθημερινά, στον εκθεσιακό σας χώρο.

Euronav Ship Managment Hellas LTD

Από το 2019 έχουμε αναλάβει τη διαχείριση και λειτουργία του εστιατορίου προσωπικού της Ναυτιλιακής Εταιρείας Euronav, παρέχοντας καθημερινά, φρεσκομαγειρεμένα ποιοτικά γεύματα, βασισμένα στη Μεσογειακή διατροφή.

Λεωφ. Αθηνών 31-33, Αθήνα