Καλωσήλθατε στο delishop της Aria!

Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από finger food bites ιδανικά για το σπίτι ή το γραφείο. Deli platters αλμυρά και γλυκά, grazing boards  καθώς και celebration boxes 30 ατόμων με ειδικά σχεδιασμένα μενού για κάθε περίσταση. Τα ζεστά εδέσματα τοποθετούνται σε πιατέλες κατάλληλες για αναθέρμανση με οδηγίες αναθέρμανσης για τη διασφάλιση της ποιότητας των εδεσμάτων. Η μεταφορά τους γίνεται με φορτηγά – ψυγεία της εταιρείας μας, ακολουθώντας τους διεθνείς κανονισμούς ασφάλειας και υγιεινής (HACCP). 

Για παραγγελίες άνω των 300 € δωρεάν τα έξοδα αποστολής. Για παραγγελίες αξίας κάτω των 300 € υπάρχει επιβάρυνση 30€ για έξοδα αποστολής

Παραδίδουμε μόνο εντός Λεκανοπεδίου Αττικής (βλ. όροι παραγγελιών) Η παράδοση της παραγγελίας εκτελείται εντός δύο εργάσιμων ημερών από τη λήψη της. Σημειώστε μας την ώρα παράδοσης που επιθυμείτε / Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 9656388

Christmas & New Year’s Eve Celebration Boxes.
Δύο κουτιά γεμάτα γιορτινές γεύσεις και πολλή αγάπη!

Κάθε κουτί περιλαμβάνει ένα ειδικά σχεδιασμένο γιορτινό menu δέκα ατόμων, προσφέροντας μία μοναδική fine dining εμπειρία σ’εσάς και τους καλεσμένους σας.

Πασχαλινά 
γλυκά δώρα

με την υπογραφή ARIA DeLI. Παραδοσιακά τσουρέκια, αφράτα κουλουράκια τραγανά μπισκότα βουτύρου, ανοιξιάτικη πλάκα σοκολάτας, σοκολατένια αυγά και ο Rocky Roger, το σοκολατένιο κουνέλι της Aria για το 2022.
Grazing Boards

Sushi, cruditees, τυριά, αλλαντικά, σε ξύλινους δίσκους, σε δύο μεγέθη, ιδανικά για την μικρή ή τη μεγάλη παρέα, κατάλληλα για οποιαδήποτε περίσταση. Συνοδεύονται από πιατάκια, δίαινες, χαρτοπετσέτες και λαβιδάκια

Finger Food Celebration Boxes
Ιδανικά για κάθε γιορτή, για κάθε ιδιαίτερη περίσταση.

Τα celebration boxes είναι μια μοναδική υπηρεσία, ειδικά σχεδιασμένη για εκδηλώσεις 30 ατόμων. Κάθε κουτί περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο finger food menu το οποίο αποτελείται από κρύα και ζεστά ορεκτικά, γλυκά, σκεύη μιας χρήσης και οδηγίες αναθέρμανσης. αναθέρμανσης.

Chef in a Box

Τέσσερις κλασσικές, παραδοσιακές συνταγές. Τέσσερα κουτιά. Το κάθε κουτί περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες φρέσκιες πρώτες ύλες, κλεισμένες αεροστεγώς σε σακούλες vacuum με ημερομηνίες παραγωγής, μία καρτέλα με οδηγίεςμαγειρέματος, καθώς και ένα βασικό σκεύος.