Ρεβεγιόν με την Aria

Η μαγική γεύση των Χριστουγέννων... στην πόρτα σας!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Aria σχεδίασε δύο γιορτινά μενού, καθώς και μία ολοκληρωμένη λίστα εδεσμάτων, για όλους εσάς που θα γιορτάσετε στο σπίτι, μαζί με τους αγαπημένους σας. Επιλέξτε ένα από τα δύο για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς ή συνθέστε το δικό σας μενού, για το γιορτινό σας τραπέζι. Στον κατάλογο, μεταξύ άλλων θα βρείτε: Μillefeuille σολομού, foie gras, γιορτινές τάρτες, παραδοσιακή γαλοπούλα με γέμιση, κλασικό Wellington, vegan επιλογές, αλλά και γλυκιές χειροποίητες δημιουργίες: Mont Blanc,  Bûche de Noël, κουραμπιεδάκια, μελομακάρονα και φυσικά τη Βασιλόπιτα του 2023, τη βασίλισσα των γιορτών. 

Τα εδέσματα έρχονται στην πόρτα σας, με την υπηρεσία Aria DeLi very experience, σε ειδικά επιλεγμένα σκεύη, προσαρμοσμένα για τον φούρνο του σπιτιού σας, με οδηγίες αναθέρμανσης από τον Executive chef μας, εξασφαλίζοντας την ποιότητα των επιλογών σας.

Premium service: Με τη νέα μας υπηρεσία “X-mas Ghost kitchen experience” φροντίζουμε τα εδέσματα της παραγγελίας σας να παραδοθούν ζεστά, έτοιμα προς σερβίρισμα, την ώρα που εσείς επιθυμείτε.

Η λίστα ισχύει από 17 Δεκεμβρίου 2022 έως 07 Ιανουαρίου 2023

Christmas
Christmas