fbpx 1

Food for thought…

Στις 20 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, διοργανώθηκε ένα forum με θέμα τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία. Το μενού σχεδιάστηκε από την Άρια, με την ίδια φιλοσοφία και ήταν όλο βασισμένο στη Μεσογειακή διατροφή.
Στις 20 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, διοργανώθηκε ένα forum με θέμα τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία. Το μενού σχεδιάστηκε από την Άρια, με την ίδια φιλοσοφία και ήταν όλο βασισμένο στη Μεσογειακή διατροφή.

Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος (Executive chef της Aria) έδωσε “τροφή για σκέψη” και μίλησε από την πλευρά του catering για τη βιώσιμη ανάπτυξη, για το μέλλον της διατροφής μας και το food waste management. Αναφέρθηκε στο νέο project που δουλεύει αυτό τον καιρό, την κομποστοποίηση – την επεξεργασία δηλαδή των βιαποδομήσιμων αποβλήτων, και την προσπάθειά του να ενταχθεί στις απαραίτητες, καθημερινές διαδικασίες της Aria. Μας μίλησε επίσης για τη συνεργασία της Aria με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό “Μπορούμε” και το σημαντικό έργο του, και φυσικά, μας περιέγραψε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του μενού της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

 

Food for thought...
Food for thought...
Food for thought...
Food for thought...
Food for thought...

Μοιραστείτε το άρθρο:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπό μας για να σας προσφέρουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις σας και επαναλαμβανόμενες επισκέψεις. Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή όλων", συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies και της Πολιτικής Απορρήτου μας.

Mπορείτε να εγγραφείτε για νέες προσφορές και προϊόντα