Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος (Executive chef της Aria) έδωσε “τροφή για σκέψη” και μίλησε από την πλευρά του catering για τη βιώσιμη ανάπτυξη, για το μέλλον της διατροφής μας και το food waste management. Αναφέρθηκε στο νέο project που δουλεύει αυτό τον καιρό, την κομποστοποίηση – την επεξεργασία δηλαδή των βιαποδομήσιμων αποβλήτων, και την προσπάθειά του να ενταχθεί στις απαραίτητες, καθημερινές διαδικασίες της Aria. Μας μίλησε επίσης για τη συνεργασία της Aria με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό “Μπορούμε” και το σημαντικό έργο του, και φυσικά, μας περιέγραψε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του μενού της συγκεκριμένης εκδήλωσης.