Xειροποίητο παγωτό καϊμάκι του Ανατολικού Λεβάντε σε βαρέλι!
Το «κτυπητό» παγωτό του Maraş -όπως αποκαλείται στην Τουρκία- παρασκευάζεται με φρέσκο κατσικίσιο γάλα, κρέμα γάλακτος, μαστίχα & σαλέπι. Η προετοιμασία και το πάγωμά του γίνεται μπροστά στους καλεσμένους σας με τον παραδοσιακό αυθεντικό τρόπο, με ξηρό πάγο, μέσα σε γανωμένες μπασίνες -σε ξύλινα βαρέλια παρουσίασης- από τους έμπειρους ζαχαροπλάστες μας. Σύμφωνα με την αυθεντική συνταγή, τα υλικά του πρέπει να χτυπηθούν για αρκετές ώρες με τη βοήθεια μιας μακριάς κουτάλας, όχι μόνο για να ενωθούν μεταξύ τους, αλλά για να αποκτήσει το παγωτό την ιδιαίτερη συνοχή που πρέπει να έχει, έτσι ώστε να μη λιώνει εύκολα, ακόμα κι όταν δεν υπάρχει πάγος. Το συνοδεύουμε με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, γλυκό βύσσινο και φυστίκι Αιγίνης. Afiyet olsun!
Η διακόσμησή του περιλαμβάνει Πέρσικα χαλιά, Μαροκινά φανάρια, Ανατολίτικα διακοσμητικά
Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπό μας για να σας προσφέρουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις σας και επαναλαμβανόμενες επισκέψεις. Κάνοντας κλικ στο "Αποδοχή όλων", συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies και της Πολιτικής Απορρήτου μας.