Στον Πύργο Μελισσουργού στις 15 Μαΐου 2022 το μεσημέρι, βαφτίστηκε η Αμέλια. Έξω από το εκκλησάκι του πύργου στήθηκε ένα refreshing stand με λεμονάδα, ice tea και infused water. To set up του μπουφέ έγινε με τροχήλατα stations, carving και παελιέρες. Το μενού ήταν Μεσογειακό, βασισμένο σε ελληνικά εποχικά προϊόντα (ντομάτα, βασιλικό και φρέσκα μυρωδικά). Σερβίραμε ratatouille, τάρτα με ντομάτα & ανθότυρο, Κρητικό ντάκο, churrasco. Στις μεγάλες μας παελιέρες μαγειρέψαμε πέννες με mozzarella & βασιλικό & risotto με μαστίχα. Από τα κυρίως ξεχωρίσαμε την Picanha και τη συνοδεύσαμε με baby πατατούλες και ψητά λαχανικά. Για τα παιδιά ετοιμάσαμε ατομικά lunch boxes. Ο μπουφές γλυκών είχε πολλές επιλογές. Ατομικές mousse σε διάφορες γεύσεις, ένα τεράστιο brownie με φρούτα του δάσους, λουκουμάδες και φυσικά δεν έλειπε το καρότσι παγωτού, -σταθερή αξία- για μικρούς και μεγάλους. Κύριε Γιώργο Μελισσουργέ σας ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία.
Photography: Picme.gr