Η ARIA συναντιέται με την αγαπημένη Madame Ginger, δημιουργώντας το “Plant-based Celebration” Menu & Box. Μια φρέσκια συνεργασία που έρχεται να καλύψει τη σύγχρονη ανάγκη όλο και περισσότερων ανθρώπων για μία plant-based διατροφή.
Για το σχεδιασμό του νέου μενού, η ομάδα της Madame Ginger άντλησε έμπνευση από σπιτικά ελληνικά πιάτα, νοσταλγικές γεύσεις πάρτι και φαγητό που θα ήθελε να βρίσκει σε γιορτές και εκδηλώσεις. Καπνιστός “σολομός” από καρότο και “cream cheese” ηλιόσπορου σε ψωμί φακής, mini burger αρακά με coleslaw, κεφτεδάκια από μαυρομάτικα με BBQ sauce, sandwich cake με ρεβυθοσαλάτα, αρακαμόλε με σπιτικά nachos & sour cream dip, σοκολατένια mousse γλυκοπατάτας με ελαιόλαδο και ανθό αλατιού και κρεμώδες cheesecake, είναι μερικά μόνο από τα εδέσματα που απευθύνoνται σε όλους ανεξαρτήτως διατροφικών συνηθειών.
Η προσθήκη eco-friendly, βιοδιασπώμενων σκευών σερβιρίσματος του Box, έρχεται ως επισφράγιση της πάγιας μέριμνας της Aria για την υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών, με οικολογική συνείδηση.
Μέσα από το νέο αυτό concept η ΑRIA και η Madame Ginger προσφέρουν μια μοναδική plant-based γευστική εμπειρία σε κάθε εκδήλωση.
“Η συνεργασία αυτή αποτελεί για εμάς ένα σπουδαίο βήμα για όλα όσα πρεσβεύει το Madame Ginger και είμαστε πολύ περήφανες. Δουλέψαμε σκληρά και εξαντλήσαμε την δημιουργικότητα μας για να φτιάξουμε ένα μενού χορτοφαγικό, δημιουργώντας εξαρχής τα πάντα χωρίς να χρησιμοποιήσουμε κανένα επεξεργασμένο τρόφιμο.
Προτιμήσαμε να φτιάξουμε μπιφτεκάκια από αρακά για το burger μας, το δικό μας plant-based τυρί κρέμα και σπιτικά κεφτεδάκια από μαυρομάτικα και να προσφέρουμε στους πελάτες της Aria Fine Catering πιάτα θρεπτικά και υγιεινά, εκτός από πεντανόστιμα για όλες τις σημαντικές στιγμές τους.
Το plant-based Menu & Box σηματοδοτεί για εμάς το μέλλον, ένα μέλλον βιώσιμο και χορτοφαγικό”, δήλωσε η Μαριλού Παντάκη, δημιουργός του Madame Ginger.