Στον χώρο υποδοχής δημιουργήθηκαν θεματικά food stations για το πρωϊνό καλοσώρισμα, με έντονο χρώμα και άρωμα Ελλάδας. Από το «koulouri corner» και το «ryzogalo station», έως το αφιερωμένο station στον σιμιγδαλένιο χαλβά, η ελληνική παράδοση είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Άλλωστε η επιλογή αυτή αντανακλούσε έναν από τους κεντρικούς στόχους μας που ήταν να φέρουμε στο προσκήνιο γεύσεις 100% ελληνικές, στόχος ο οποίος επιτεύχθηκε όπως φάνηκε από την ανταπόκριση των παρευρισκομένων.












Η συνεργασία μας με την εταιρεία event planning “The nodding cat” ήταν άψογη και αυτό φάνηκε και στο τελικό αποτέλεσμα.







Το μεγάλο κυκλικό μπαρ στο κέντρο της αίθουσας Banquet όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση λειτούργησε αμέσως ως σημείο αναφοράς και ως κεντρικό σημείο εξυπηρέτησης των καλεσμένων στο καθιστό δείπνο που οργανώθηκε ολόγυρα. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίσαμε την καλύτερη – και ταχύτερη – εξυπηρέτηση όλων.










Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε όπως πάντα και στην παρουσίαση των εδεσμάτων, ακολουθώντας τα υψηλά πρότυπα που χαρακτηρίζουν κάθε εκδήλωση της Aria Fine Catering. Σε μία ακόμη διοργάνωση υψηλών απαιτήσεων, η Aria Fine Catering ανταποκρίθηκε με υποδειγματική οργάνωση και επαγγελματισμό, συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα με την καινοτομία, στοιχεία που διαμορφώνουν την ξεχωριστή της ταυτότητα στον χώρο της γαστρονομίας.










Venue: Mέγαρο Μουσικής Αθηνών
Event Planner: The Nodding Cat
Ημερομηνία: 19 Μαρτίου 2025
Καλεσμένοι: 400
Φωτογραφία: Ισμήνη Κιμιωνή