Το ουίσκι που μας ταξιδεύει στα σκωτσέζικα λιβάδια την ώρα του ηλιοβασιλέματος
Παίρνοντας στα χέρια μας το κομψό ποτήρι, στροβιλίζουμε το φίνο περιεχόμενο κι αρχίζουμε να βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τη γλυκιά του απόχρωση. Οι αναμνήσεις των δύο δημιουργών ενώνονται με τις δικές μας. Μια αόρατη κλωστή συνδέει μεταξύ τους όσα είναι ήδη σημαντικά για εμάς, αλλά και όσα θα γίνουν με το χρόνο, όσο απολαμβάνουμε τα αρώματα και τη γεύση του premium whisky που γίνεται αμέσως η νέα αγαπημένη μας γεύση.
Αυτή τη γεύση τη συνδυάσαμε τέλεια, με κάποιες άλλες γεύσεις, εξίσου αγαπημένες… Τις γεύσεις του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου, του Executive Chef της ARIA, ο οποίος μας μύησε στα άδυτα της μαγειρικής του τέχνης. Γευτήκαμε γλυφιτζούρια από χτένια με πέρλες από μάνγκο σε κοχύλια, σαλάτα sisho, μπουκίτσες από πολέντα με σαφράν, τατάκι από Rib eye με μαγιονέζα wasabi, αλμυρό σαμπλέ με yuzu & φλαν μανταρίνι, και τα συνοδεύσαμε με ένα ποτήρι.. ουίσκι Macallan φυσικά!
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε την επόμενη εκδήλωσή σας. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας. Τηλεφωνήστε μας στο 210 9656388
Photography – Videography: Ismini Kimioni