Η Τελετή Εισαγωγής και Δείπνου του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 5 Ιουλίου 2022 ως υπαίθρια δια ζώσης εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Το επιφανέστερο ετήσιο δείπνο της ελληνικής ναυτιλίας γιόρτασε τις ηγετικές φυσιογνωμίες, την ιστορία και την κουλτούρα του κλάδου κατά τη διάρκεια μιας μοναδικής βραδιάς που περιλάμβανε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.
Το αίθριο του φουαγιέ των Μουσσών γέμισε με 520 καλεσμένους οι οποίοι απόλαυσαν ένα σερβιριστό μενού τριών πιάτων σχεδιασμένο και παρουσιασμένο από την έμπειρη ομάδα της Aria. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα θαλασσινά, ξεκινώντας από τα περαστά ορεκτικά: chips αστακού με horseradish sauce & χαβιάρι, ποικιλία από sushi, ταρτάκια με ταραμά και αυγοτάραχο Μεσσολογγίου & πουγκάκια από proschiuttο με κατσικίσιο τυρί. To σερβιριστό γεύμα ξεκίνησε με πρώτο πιάτο λαβράκι ταρτάρ με chili & lime. Για το κυρίως είχαμε επιλέξει μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ σελινόριζας, μανιτάρια king oyster και ψητά κολοκυθάκια. Το γεύμα έκλεισε με crèmeaux bitter σοκολάτας, βανίλια crumble, φρέσκο mango & coulis από passion fruit
Eυχαριστούμε θερμά την Phoebe Media & Events για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή της.
Photography: Αργυρώ Παπαδουλάκη