Η προετοιμασία για την εκδήλωση ξεκίνησε αρκετές ημέρες νωρίτερα, τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, με την άφιξη του πρώτου τμήματος του εξοπλισμού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι αριθμοί του project είναι από μόνοι τους εντυπωσιακοί. Για την άρτια λειτουργία της κουζίνας απαιτήθηκαν: 25 θερμοθάλαμοι, 10 θερμοτράπεζες, 5 ηλεκτρικοί φούρνοι, 2 ψυκτικά containers, 150 banquet τραπέζια, 120 πύργοι με τα φαγητά της εκδήλωσης, 600 gastronorm και 6 τόνοι πάγος. Αξίζει να σημειωθεί πως ένα από τα τραπέζια υποστήριξης της κουζίνας έφτασε τα 30 μέτρα σε μήκος!
KAΤΟΨΗ ΧΩΡΟΥ
Για το στήσιμο των τραπεζιών των καλεσμένων, χρησιμοποιήσαμε 150 ροτόντες, 1.500 καρέκλες, 150 τραπεζομάντηλα, 10.000 πιάτα, 10.000 μαχαιροπίρουνα και 6.000 ποτήρια. Το σύνολο του προσωπικού που απασχολήθηκε στην εκδήλωση έφτασε τα 140 άτομα, συμπεριλαμβανομένων chef, μαγείρων, σερβιτόρων και βοηθών.
Η τοποθέτηση των τραπεζιών στο χώρο έγινε αυστηρά σύμφωνα με το πλάνο – οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από ψηλά επιβεβαιώνουν την άρτια οργάνωση-. Όλο το προσωπικό λειτούργησε με απόλυτο συγχρονισμό ακολουθώντας τις οδηγίες του Executive Chef, του υπεύθυνου Operations και των Maitre. Οι σερβιτόροι κινούνταν αριστοτεχνικά ανάμεσα στα 150 τραπέζια, ανανεώνοντας τα ποτά και σερβίροντας το φαγητό ακριβώς όπως θα έπρεπε. Μέσα σε διάστημα 1 ώρας και 30 λεπτών, οι 1.500 καλεσμένοι είχαν σερβιριστεί και τα τρία πιάτα του μενού.
Μια ποικιλία γευστικών πιάτων που αναδείκνυαν την υψηλή ελληνική γαστρονομία αποτέλεσαν την κεντρική ιδέα και τον πυρήνα του μενού. Προτάσεις όπως τα chips αστακού με σάλτσα χρένου και το ceviche σολομού εντυπωσίασαν με τη δημιουργικότητας τους. Το φιλέτο λαβράκι συνοδευόμενο από άγρια χόρτα, τοματίνια confit και σάλτσα λεμονιού κέρδισε τις εντυπώσεις με την καθαρότητα, το δυναμισμό και τη σαφήνεια των γεύσεων του, ενώ η pavlova με φρούτα εποχής και σάλτσα από φρούτα του δάσους αποδείχθηκε ένα εξαιρετικό φινάλε.
Στο εορταστικό δείπνο ήταν καλεσμένοι πλοιοκτήτες, Διαχειριστές Πλοίων, Ναυλωτές, Ναυτιλιακοί Πράκτορες, Ασφαλιστές, Τραπεζίτες, Δικηγόροι, Μεσίτες, Ναυπηγοί, Διαχειριστές Λιμένων, Προμηθευτές Πετρελαίου, Τηλεπικοινωνίες, Πάροχοι Υπηρεσιών & Εξοπλισμός, Ναυλωτές και Μεσίτες Πωλήσεων οι οποίοι απόλαυσαν το δείπνο, το άψογο service, την εξυπηρέτηση, τη μοναδική βραδιά και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν αποτέλεσμα της αφοσίωσης και του επαγγελματισμού της ομάδας της Aria Fine Catering, η οποία κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τόσο μεγάλου και σημαντικού project.
Venue: Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
Ημερομηνία: 29 Ιουνίου 2023
Καλεσμένοι: 1.500
Photography: Ismini Kimioni
Ευχαριστούμε πολύ το Kefi Tours για την υποστήριξη και την άψογη συνεργασία , καθώς και και την Ένωση Ελλήνων Ναυλομεσιτών και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.