O Gianmaria Cesari και ο Λάκης Γαβαλάς υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους από τον χώρο των Media, των επιχειρήσεων, της εστίασης και της υψηλής γαστρονομίας σε μία ξεχωριστή βραδιά στην Πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα. Ως Brand Αmbassador του ιταλικού ροζέ κρασιού, Costa Di Rose, ο Λάκης Γαβαλάς παρότρυνε τους καλεσμένους να πιουν ροζέ: «Drink rosè to be osè» αλλά και να συνοδεύσουν το κρασί τους με αυθεντικά ιταλικά τυριά και αλλαντικά, από ένα εντυπωσιακό grazing table που επιμελήθηκε η creative ομάδα μας.
“Στολίσαμε” το μεγάλο τραπέζι της ιταλικής Πρεσβείας με τα καλύτερα ιταλικά τυριά και αλλαντικά. Παρμεζάνα ολόκληρο κεφάλι, prosciutto, gorgonzola, salami Milano, mortadella, guanciale, brezaola ήταν οι κύριοι πρωταγωνιστές, μαζί με μία πανδαισία συνοδευτικών: σταφύλια, σοκολάτες, χουρμάδες, κριτσίνια και φρέσκιες μπαγκέτες, αποξηραμένα φρούτα, ξηροί καρποί, βάζα με μαρμελάδες και μελι.
Εκτός από το κρασί, σερβίραμε στους καλεσμένους τραγανή porchetta, γεμισμένη με αρωματικά, ένα κατ’εξοχήν ιταλικό πιάτο που επιμελθήκαμε με πολλή προσοχή για τη συγκεκριμένη βραδιά.
Photography: Ismini Kimioni