Καφές με συνοδευτικά προσφέρθηκαν στην αρχή, ενώ ακολούθησε ένα καθιστό σερβιριστό μενού με πρώτο πιάτο πράσινη σαλάτα mesclan με αβοκάντο, ντοματίνια, καρότο πίκλα και φλοίδες “Σαν Μιχάλη”, κυρίως πιάτο φιλέτο ελαφρώς καπνισμένου σολομού, σπαράγγια, sticky rice wakame και σως εσπεριδοειδών ενώ για τους vegan: ριζότο χλωροφύλλης με ταρτάρ αβοκάντο, φρέσκια γύρη & τρούφα. Το επιδόρπιο ήταν millefeuille από φλωρεντίνες και φρούτα εποχής ψημένα σε αλατισμένη καραμέλα & σερβιρισμένα με παγωτό βανίλια.
Εvent planner: “The event company”