Το αίθριο του φουαγιέ των Μουσσών γέμισε με 540 καλεσμένους οι οποίοι απόλαυσαν ένα σερβιριστό μενού τριών πιάτων σχεδιασμένο και παρουσιασμένο από την έμπειρη ομάδα της Aria σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση κάτω από τα αστέρια.
Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα θαλασσινά, ξεκινώντας από τα περαστά ορεκτικά: chips αστακού με horseradish sauce & χαβιάρι και μια ποικιλία από sushi όπως Maki roll με τόνο και sriracha mayo, αλλά και μπουκιές μελιτζάνας τυλιγμένες σε prosciutto με goat cheese και λάδι τρούφας και Peking duck spring rolls με plum dip sauce.
To σερβιριστό γεύμα ξεκίνησε με πρώτο πιάτο Quinoa με καλοκαιρινά λαχανικά, μελιτζάνα quenelle, κατσικίσιο τυρί & lime. Για το κυρίως είχαμε επιλέξει ψάρι φαγκρί με σάλτσα κρέμας λεμονιού και σπαγγέτι λαχανικών. Το γεύμα έκλεισε με σφαίρα σοκολάτας με Mango & Bitter Mouse σοκολάτας, Gold Leaves και Spicy Hot Chocolate Sauce
Eυχαριστούμε θερμά την Phoebe Media & Events για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή της.
Photography: Ismini Kimioni