Μια φαντασμαγορική γαμήλια δεξίωση, η πρώτη που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ
Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, το ΟΑΚΑ φιλοξένησε για πρώτη φορά γαμήλια δεξίωση κάτω από την εντυπωσιακή αψίδα του Santiago Calatrava. Στο λαμπερό event παραβρέθηκαν περισσότεροι από 500 καλεσμένοι από όλο τον κόσμο, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα σε έναν από τους πιο εμβληματικούς χώρους της Αθήνας.
Η προετοιμασία για την άρτια οργάνωση μιας τόσο απαιτητικής εκδήλωσης, σε έναν ιδιαίτερο και μοναδικό χώρο, όπου ποτέ πριν δεν είχε συμβεί κάτι παρόμοιο, ξεκίνησε μήνες πριν. Για την ομαλή διεξαγωγή της εργάστηκαν πάνω από 800 άτομα από διάφορες ομάδες και ειδικότητες, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες.
Γι’αυτή την εκδήλωση, η Aria Fine Catering συνεργάστηκε με το Λιβανέζικο Catering “Cat & Mouth”. Executive chefs από τον Λίβανο, τη Γαλλία και την Αγγλία βρέθηκαν στην Ελλάδα για να επιβλέψουν την προετοιμασία και να βάλουν τις τελικές πινελιές σε ένα ξεχωριστό μενού που είχε αφετηρία τις προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες: Φρέσκος μπλε αστακός από τη Βρετάνη, μοσχάρι Kobe από την Ιαπωνία, γαρίδες από την Πρέβεζα, αυγοτάραχο Μεσολογγίου, βραβευμένα τυριά μικρών παραγωγών από ολόκληρη την Ελλάδα και πολλές ακόμα πρώτες ύλες από όλο τον κόσμο..
Περισσότεροι από 40 σεφ εργάστηκαν για την προετοιμασία του φαγητού, δημιουργώντας μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες για τους καλεσμένους. Ενδεικτικά κάποια πιάτα στα οποία θα μπορούσαμε να σταθούμε, ήταν το kobe beef tataki, τα χτένια με yuzu και πουρέ γλυκοπατάτας, το ταρτάρ τόνου και το ceviche γαρίδας με leche de tigre, και βέβαια το διάσημο αρνί κλεφτικό στον ξυλόφουρνο. Όπως σε κάθε εκδήλωση της Aria Fine Catering, ειδική βαρύτητα δόθηκε και στην παρουσίαση για την οποία αξίζει να σημειωθεί ότι χρησιμοποιήθηκαν χειροποίητες πορσελάνινες πιατέλες που κατασκευάστηκαν αποκλειστικά για την εκδήλωση.
Η βραδιά ήταν μαγική, πέρα από κάθε φαντασία… Η έκταση μόνο του μπουφέ κάλυπτε 800 τ.μ. κάτω από την αψίδα του Santiago Calatrava. Δεκάδες διαφορετικά food Stations είχαν διαμορφωθεί ειδικά για την περίσταση, και έμπειροι σεφ σέρβιραν τους καλεσμένους, μέσα σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό με ιδιαίτερους φωτισμούς, κατασκευές από πάγο, και αμέτρητα φρέσκα λουλούδια.
Το γαστρονομικό ταξίδι ολοκληρώθηκε με ένα θεαματικό μπουφέ γλυκών που περιλάμβανε έξι live stations. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το Booza Station όπου η προετοιμασία του παγωτού γινόταν μπροστά στους καλεσμένους, με ξηρό πάγο μέσα σε ξύλινα βαρέλια, αλλά και τα γλυπτά από royal icing (ζαχαρόπαστα), για το σχεδιασμό των οποίων ήρθε εξειδικευμένος pastry chef από τη Σιγκαπούρη. Η τούρτα της δεξίωσης, με ύψος 1,80 και 7 ορόφους, αποτέλεσε το highlight της βραδιάς, κλείνοντας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τη λαμπερή αυτή εκδήλωση.
Η Aria Fine Catering επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά τη δέσμευσή της στην υψηλή ποιότητα και την άψογη οργάνωση, αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου και τα logistics του event με την εγκατάσταση δύο πλήρως εξοπλισμένων κουζινών, εστιατορίου για το προσωπικό και γραφείων HR, ώστε να καλυφθούν αποτελεσματικά οι υψηλές απαιτήσεις της εκδήλωσης.
Wedding by @ziadraphaelnassar @zrnweddings
Dress by @georgeshobeikabridal @georgeshobeika
Production by @esbokou @viewmasterevents
Flowers by @pavlos_the_flower_workshop
Light design by @georgetellos
Audiovisual by @utgunited
Branding & Screen Content by @digitalsociopath
Catering by @catandmouth_caterers @ariafinecatering
Bar by @butlers.lb
Show bar by @bartenders.gr
Fireworks by @nanos_fireworks
Furniture & accessories by @meritsa01 @prassinoudesigners @mrco.events @tore_event_furniture_rentals
Hostessing @selectagency
Make Up by @bassamfattouh
Hair by @georgesmattarofficial
Entertainment @amrdiab @shinelivebandparis @guymanoukian @richageorges
Photography: @ismini.lvs