Οι Χώροι μας

Οι Χώροι μας

Οι Χώροι μας

Οι Χώροι μας

Οι χώροι μας

Στην ARIA δεν προσφέρουμε μόνο φίνα εδέσματα και υπηρεσίες catering. Σας παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση του χώρου επιλογής σας, χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση.

Διατηρώντας μακροχρόνιες συνεργασίες με κάποιους από τους πιο γνωστούς και εξαιρετικούς χώρους στην Αθήνα, η ARIA κατέχει επάξια τον τίτλο του αποκλειστικού caterer του Island Art & Taste, ενώ είναι επίσημος συνεργάτης catering του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να δείτε κάποια από τα πιο υπέροχα σημεία στην Αθήνα που μπορούν να φιλοξενήσουν την εκδήλωσή σας!

Island Art & Taste

Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός, ότι από το 2011 είμαστε αποκλειστικός caterer και διοργανωτής εκδηλώσεων του Island Art & Taste– της ιδανικής τοποθεσίας για γάμους, ιδιωτικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Σε μια μαγευτική τοποθεσία με θέα στη θάλασσα, ένας επιβλητικός κήπος γεμάτος με ελιές και αρμυρίκια μεταμορφώνεται στο πιο ξεχωριστό σκηνικό για τη δεξίωση του γάμου σας! Το Island μοιάζει να βγήκε από κάποιο ελληνικό νησί, αλλά παρόλα αυτά απέχει λίγα μόλις χιλιόμετρα από την Αθήνα, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Το έμπειρο προσωπικό μας εξυπηρετεί και στους 4 χώρους που διαθέτει το Island για κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις: το Private House, το Residence, το Gallery και το C-lounge.Κάθε χώρος έχει τη δική του άρτια εξοπλισμένη κουζίνα, γεγονός που μας επιτρέπει να ετοιμάζουμε επί τόπου το φαγητό για την εκδήλωσή σας.

Megaron: The Athens Concert Hall

Εάν διοργανώνετε ένα διεθνές συνέδριο στην Αθήνα, ένα event μεγάλης κλίμακας ή μια εταιρική εκδήλωση στο κέντρο της πόλης, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αναλαμβάνει τη φιλοξενία τους, παρέχοντας πάντοτε κορυφαίες υπηρεσίες για τη διοργάνωσή τους. Με τη μοντέρνα του αρχιτεκτονική και τη δωρική του λιτότητα, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών δεσπόζει στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.

Από το 2010, η ARIA είναι βασικός συνεργάτης για catering υπηρεσίες του Μεγάρου, και έχει οργανώσει τη φιλοξενία πολλών σημαντικών εκδηλώσεων, στους διάφορους συνεδριακούς χώρους που παρέχει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Athens Metropolitan Expo

Η ARIA Fine Catering είναι ο αποκλειστικός caterer του Metropolitan Expo, του μεγαλύτερου εκθεσιακού κέντρου στην Ελλάδα, δίπλα στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η εταιρεία έχει επενδύσει σημαντικά στην ανάπτυξη, λειτουργία και διαχείριση των δύο εστιατορίων και των επτά καταστημάτων καφέ που διατίθενται στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo, όπου διοργανώνονται τα Ποσειδώνια – η μεγαλύτερη διεθνής ναυτιλιακή έκθεση που λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια.

Άλλοι Χώροι

Αμαλίας 36
Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου
Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο
Όμιλος Αντισφαιρίσεως Αθηνών
Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα»
Ίδρυμα Άγγελου και Λητώς Κατακουζηνού
Μέγαρο Υπατία
Πολεμικό Μουσείο
Αθηναϊκά Θέατρα:
Κινηματοθέατρο Παλλάς
Μικρό Παλλάς
Θέατρο Αλίκη
Θέατρο Δημήτρη Χορν
Θέατρο Λαμπέτη
Θέατρο Εμπορικόν
K HUB
Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή
OTEAcademy
Μαρούσι Πλάζα
Το Ιωνικό Κέντρο

Χώροι για Παιδικά Πάρτι

Gymboree Play & Music

Επικοινωνία

Συγκατάθεση

5 + 9 =

Η εταιρεία μας, στο πλαίσιο της συμμόρφωσής της με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) και της προσπάθειάς της να προστατεύει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, ζητά τη συγκατάθεσή σας για καθένα από τους παραπάνω Σκοπούς, επιλέγοντάς τους. Η Πολιτική Απορρήτου της εταιρείας μας είναι διαθέσιμη εδώΆρση καθεμιάς από τις συγκαταθέσεις (διαγραφή/opt-out) μπορεί να γίνει, οποτεδήποτε, με αποστολή του αιτηματός σας στο datainfo@aria.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 9.00 – 20.00
Σάββατο και Κυριακή: 10.00 – 20.00

Τηλέφωνο:
+30 210 9656 388

Διεύθυνση:
Λεωφ. Κορωπίου Μαρκόπουλου 1
Κορωπί 194 41, Ελλάδα

Βρείτε μας στο:

ARIA Fine Catering