Welcome to Aria Fine Catering

Good food feeds the mind,
the body and the soul

Ανακαλύψτε την ιστορία της Aria Fine Catering

Έχουμε το προνόμιο να εργαζόμαστε σε ένα κλάδο με φαντασία, πάθος και δημιουργικότητα και αφιερώνουμε τον εαυτό σε αυτό! Κάθε ημέρα για εμάς είναι μια ημέρα γεμάτη δημιουργικότητα!

Η αποστολή μας είναι

• να παρέχουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα και ποιοτικότερα φαγητά και ποτά, συνδυασμένα με την αποδοτικότερη, την πιο ευγενική και επαγγελματική εξυπηρέτηση.

• να παρέχουμε στους πελάτες customized υπηρεσίες catering με τις υψηλότερες προδιαγραφές συνδυασμένες με την αποδοτικότερη, την πιο ευγενική και επαγγελματική εξυπηρέτηση

Για πάνω από 20 χρόνια, δημιουργούμε με φαντασία σεβασμό και ποιοτικές πρώτες ύλες, πιάτα αλλά και υπηρεσίες για να καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα αναγκών catering των πελατών μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε στην οικογένειά της Aria Fine Catering ως Culinary Director τον Γιάννη Μανίκη.

Ο Γιάννη Μανίκης είναι βραβευμένος Executive Chef με μια καινοτόμο προσέγγιση για την ποιότητα F&B, μετά από την πολυετή επαγγελματική εμπειρία του σε εστιατόρια και ξενοδοχεία υψηλού επιπέδου.

Με τις γνώσεις και την εμπειρία του στον κλάδο, ο βραβευμένος με Michelin, Culinary Director μας, θα φροντίσει ώστε να οργανωθεί το τέλειο event σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.
Στην Aria Fine Catering , δουλεύουμε σκληρά για να κάνουμε τις ιδέες σας για το τέλειο event πραγματικότητα.

Υπερηφάνεια

Βάζουμε τα δυνατά μας για να σας παραδώσουμε τα καλύτερα προϊόντα, υπηρεσίες αλλά και εμπειρίες. Είμαστε υπερήφανοι όταν σας κάνουμε ευτυχισμένους

Επιμονή

Η θετική στάση μας συμβάλλει ώστε να έχετε μια αξέχαστη εμπειρία.

Βιωσιμότητα

Συμβάλλουμε στην αλλαγή για να δημιουργήσουμε ένα «πράσινο» μέλλον.

Δέσμευση

Προτεραιότητά μας είναι ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας και να δημιουργήσουμε μια μακροχρόνια σχέση βασισμένη στην εμπιστοσύνη.

Φαγητό

Πάντα ξεκινάμε με τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Ομάδα

Τι κάνει την ομάδα μας να ξεχωρίζει; O συνδυασμός αγάπης και γαστρονομικής εμπειρίας, ο αποτελεί πυξίδα για τα επόμενα βήματα μας.

Δημιουργούμε συνταγές – Μοιραζόμαστε τη χαρά

Ο Chef μας Γιάννης Μανίκης

Πείτε μας λίγα λόγια για τη θέση του Culinary Director

Όπως ένας Executive Chef, ένας Culinary Director επιβλέπει τη δημιουργία και την προετοιμασία των πιάτων. Ενώ ένας σεφ συνήθως εργάζεται σε ένα εστιατόριο, ένας Culinary Director εργάζεται συνήθως για μια πολύ μεγαλύτερη επιχείρηση, όπως ένα ξενοδοχείο, ένα θέρετρο, ένα πανεπιστήμιο ή ένα συνεδριακό κέντρο ή ίσως μια ολόκληρη αλυσίδα εστιατορίων.

Εκεί ξεκινάει η όλη διαδικασία. επειδή είσαι υπεύθυνος για ένα ολόκληρο πρόγραμμα μαγειρικής και όχι μόνο ένα εστιατόριο, είσαι υπεύθυνος όχι μόνο για το μαγείρεμα, αλλά και με τη σύλληψη, τη δημιουργία και το συντονισμό.

Πείτε μας λίγα λόγια για την καριέρα σας μέχρι τώρα

Γεννήθηκα το 1975 στο Μόντρεαλ του Καναδά. Το 1990, ανακάλυψα το πάθος μου για τη μαγειρική, καθώς η οικογένειά μου εμπλέκεται με τον κλάδο των εστιατορίων. Το 1993 εντάχθηκα στο εστιατόριο L ‘Auberge (ένα αστέρι Michelin και κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς απονεμήθηκε ένα δεύτερο αστέρι) ως εκπαιδευόμενος και στη συνέχεια μετακόμισα στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στο εστιατόριο Charlıe Trotters Restaurant στο Σικάγο. Στη συνέχεια μετακόμισα στη Νέα Υόρκη για να συνεχίσω να αναπτύσσω τις γαστρονομικές μου γνώσεις στα εστιατόρια της Bιg Apple.

Στη συνέχεια επέστρεψα στην πατρίδα μου για να ολοκληρώσω τις σπουδές μου, στο Riverside Culinary Institute στο Μόντρεαλ ,από το οποίο αποφοίτησα με άριστα, ενώ εργάστηκα σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια του Μόντρεαλ («Toque» Μέλος του Relais και Chateux, 5 Diamond Award από την Canadian CAA) .

Η καριέρα μου στα ξενοδοχεία ξεκίνησε το 1999, όταν διορίστηκα ως Executive Chef στο Boutique Hotel Place D’Armes στο Παλιό Μόντρεαλ. Στη συνέχεια εργάστηκα στην αλυσίδα ξενοδοχείων Hilton και Jumeırah International , και έπειτα ανέλαβα πολυάριθμες δουλειές ως culinary manager στο Dubaı, στην Αυστραλία, στην Ελλάδα και πρόσφατα στην Τουρκία. Η τελευταία θέση του ήταν στο Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center ως Executıve Chef.Τον Φεβρουάριο του 2015 μου απονεμήθηκε το βραβείο του «2014 EMEA Chef of the year » από το Hilton Worldwide

Τι αποτελεί για εσένα έμπνευση;

Η μαγειρική μου έμπνευση προέρχεται από την ελευθερία του να δημιουργείς κάτι από το μηδέν. Για να είμαι σε θέση να δημιουργήσω concepts, πιάτα σύμφωνα με τις τελευταίες κοινωνικές τάσεις …. Συνδυάζοντας όλα τα στοιχεία μαζί για ένα τέλειο γεύμα. Η μουσική, η ατμόσφαιρα, το table setting …. Και όσον αφορά το φαγητό από το αγρόκτημα στο πιρούνι σου ….

Ποιο είναι το αγαπημένο σας φαγητό;

Δεν έχω ένα αγαπημένο φαγητό …. Για μένα ένα καλά μαγειρεμένο γεύμα που γίνεται με αγάπη είναι πάντα καλό. Προτιμώ το σπιτικό απλό μαγείρεμα και είμαι μεγάλος θαυμαστής των τοπικών τυριών, σε συνδυασμό με ένα καλοψημένο ψωμί και ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας ποτό / κρασί;

Απολαμβάνω ένα ωραίο ουίσκι με πάγο και το αγαπημένο μου κρασί είναι το Alpha Estate Syrah / Merlot / Xinomavro 2009 …

Τι σας αρέσει πιο πολύ στη δουλειά σας;

Μου αρέσει η αδρεναλίνη που η δουλειά σε μια κουζίνα μπορεί να έχει … .. Η ατελείωτη εκπαίδευση σχετικά με τον κόσμο της μαγειρικής. Όπως λέγαμε κάποτε, γεννηθήκαμε commis και θα πεθάνουμε commis

Ποιος είναι ο εφιάλτης στην κουζίνα;

Δεν θα έβλεπα κάτι ως εφιάλτη …. Πραγματικά θα το δω σαν μια ευκαιρία να γίνω καλύτερος ….

Ποιο είναι το αγαπημένο σας ρητό για τη ζωή;

Σχετικά με τη μαγειρική …. Αν σου αρέσει αυτό που κάνεις, δεν χρειάζεται να εργαστείς ούτε μια μέρα στη ζωή σου

Για τη ζωή γενικά…. Η απλότητα είναι η ΥΠΕΡΤΑΤΗ σοφία….

Τι θεωρείται «Παράδεισο» στην κουζίνα;

Ένα καλά εκτελεσμένο event και ο ποιοτικός χρόνος που περνάω με την ομάδα μου μετά από αυτό.

Το πιο αξιομνημόνευτο event που έχετε εργαστεί;

Η παγκόσμια διάσκεψη κορυφής της F & B Hilton.

Ποιο είναι το μυστικό σας συστατικό;

Δεν έχω ένα μυστικό συστατικό … Εάν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε προϊόν με σεβασμό, θα σε σεβαστεί και αυτό. Αλλά σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφέρω ότι έχω ένα τεράστιο σεβασμό για την τέχνη των τυροκόμων, τους παραδοσιακούς αρτοποιούς και ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι ασχολούνται με τις παραδοσιακές μαγειρικές τεχνικές και μεθόδους …. Ο κόσμος θα ήταν πολύ πιο άγευστος χωρίς αυτούς.

Επικοινωνία

8 + 9 =

Είμαστε στη διάθεσή σας:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 9.00 – 20.00
Σάββατο και Κυριακή: 10.00 – 20.00

Τηλέφωνο:
+30 210 9656 388

Διεύθυνση:
Λεωφ. Κορωπίου Μαρκόπουλου 1
Κορωπί 194 41, Ελλάδα

Βρείτε μας στο:

ARIA Fine Catering